Yılmaz Özdil, kendisini Sözcü'den kimin kovdurduğunu açıkladı: "Bana kumpas kurdular"

Yılmaz Özdil, kendisini Sözcü'den kimin kovdurduğunu açıkladı: "Bana kumpas kurdular"
Gazeteci Yılmaz Özdil, kuruluşunda başrol oynadığı Sözcü TV'nin yayın hayatına başlamasından yalnızca birkaç gün sonra görevinden ayrılmıştı. Ünlü gazeteci, mesleğini kimler yüzünden bırakmak zorunda kaldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV, muhalif kanallar arasında önemli bir rol üstlenmek misyonuyla yola çıkarken, kanalın kuruluş sürecini gazeteci Yılmaz Özdil yönetti.

KİMLER ÖZDİL'İ SÖZCÜ'DEN KOVDURTTU?

Yayın hayatına başlayan kanalın ilk günlerinde programlara katılarak yorumlarda bulunan Özdil, özellikle Altılı masa içerisinde yaşanan kriz ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerginlik hakkında yorumlarda bulunurken Akşener'e hak verdiğini belirten ifadeler kullanmıştı.

Bu yorumların ardından Özdil'in Sözcü TV ile yolları ayırdığı ortaya çıkarken, aylardır merak edilen ayrılığın nedenini Özdil, sosyal medya hesabından duyurdu.

KILIÇDAROĞLU VE POLİTBÜROSUNUN KUMPASIYLA MESLEKTEN ATILDIM"

7 Mart itibariyle yalnızca kanalla değil, aynı zamanda yıllardır köşe yazıları yazdığı Sözcü Gazeteci ile de yollarını ayıran Özdil, kendisine kumpas kurulduğunu belirterek "Yeni Chp’de peşpeşe ortaya saçılan kepazelikleri artık görmek istemeyenler bile gördüğü için, Kılıçdaroğlu ve politbürosunun kumpasıyla meslekten attırılmaktan onur duyuyorum…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar