Sebastian Haller kansere yakalandı!

Sebastian Haller kansere yakalandı!
Borussia Dortmund'un yeni transferi yıldız forvet, Sebastian Haller'den üzücü haber geldi. Bundesliga temsilcisi, yetenekli oyuncuda testis tümörü tespit edildiğini açıkladı.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Sebastien Haller, testis kanserine yakalandı. Kulüpten gelen açıklamaya göre kendisini iyi hissetmesi için kontrol amaçlı birtakım testlerden geçen yıldız oyuncuda testis tümörü tespit edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, "Aldığımız haber hem bizim için hem Sebastian için şoke edici oldu. Sebastian''a en kısa sürede iyileşmesi dileğinde bulunuyorum. Umuyorum en kısa sürede tekrar buluşacağız. En iyi tedaviyi aldığından emin olacağız." dedi.

TEDAVİ İÇİN ALMANYA''YA GİTTİ

Son idmanda kendisini iyi hissetmeyen forvet oyuncusu, kontrol amaçlı tetkiklerden geçirilmişti. Haller, hastalığı nedeniyle kulübün İsviçre kampından ayrıldı ve tedavi için Almanya''ya döndü. Öte yandan Borussia Dortmund yönetimi, oyuncunun ve ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesi için bu duruma ilişkin soru sorulmamasını istedi. Daha fazla bilgiye sahip olunduğunda Haller ile görüşerek, daha detaylı bir açıklamanın yapılacağı kaydedilirken, Haller cephesinden şimdilik konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar