Yeşim Salkım Zafer Partisi'ne katıldı mı? İlk ağızdan açıklama geldi

Yeşim Salkım Zafer Partisi'ne katıldı mı? İlk ağızdan açıklama geldi
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım’ın Ümit Özdağ ile bir araya gelerek kahvaltı yapmasının ardından Zafer Partisi'ne katılıp katılmadığı konuşulmaya başlamıştı. Bu söylentilerin ardından Salkım, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yeşim Salkım'ın Ümit Özdağ ile bir araya gelerek kahvaltı yapmasının ardından akıllara Zafer Partisi'ne katıldığı iddiasını getirmişti. Bu iddianın gündem olmasının ardından Yeşim Salkım sosyal medya hesabından siyasete girmediğini belirten bir paylaşımda bulundu.

"SİYASETE GİRMİYORUM"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kahvaltıda bir araya gelen Yeşim Salkım, beraber çekildikleri fotoğrafı kişisel hesabından paylaşarak "Sayın Başkanımızla pazar kahvaltısı" notunu yazmıştı. Salkım daha sonra da Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşarak "Bugün için teşekkürler, birlikten güç doğar" ifadelerini kullandı.

Salkım'ın bu paylaşımlarından sonra akıllara Zafer Partisi'ne katıldığı iddiası geldi. Fotoğrafların kısa sürede gündem olmasının ardından Salkım, Instagram hesabından "Siyasete girmiyorum, net bilgi" ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

yesim-salkim-zafer-partisi-ne-mi-katildi-jet-16571026-745-m.png

yesim-salkim-zafer-partisi-ne-mi-katildi-jet-16571027-3340-m.png

yesim-salkim-zafer-partisi-ne-mi-katildi-jet-16571027-7467-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar