Yeşim Salkım isyan etti: "Siz manyak mısınız"

Yeşim Salkım isyan etti: "Siz manyak mısınız"
Türkiye'yi sarsan Elmalı Davası hakkındaki skandal karara ünlülerden ardı ardına tepkiler gelmeye devam ediyor. Yeşim Salkım da tepkisini bir video ile duyurdu.

Antalya'da 7 ve 10 yaşındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları iddiasıyla anne ve üvey baba tutuklanmıştı. 2 kardeşin istismarını çizimlerle anlattığı olay Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yapılan yargılama sonrasında anne ile üvey baba Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

Yaşanan bu skandal karara tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım da tepkisini bir video ile duyurdu.

"Nasıl bir döneme denk geldik ya. Gerçekten anlayabilmiş değilim, nasıl bir döneme denk geldik biz ya. Yahu kaç yaşında... Bunlar çocuk, siz manyak mısınız ya? Ya siz manyak mısınız ya? Bunları nasıl bırakabiliyorsunuz? Ne demeleri gerekiyor? Daha ne yapmaları gerekiyor bu çocukların? Ne çizerek size anlatmaları gerekiyor? Neyi görüp de hayal etmiş olabilir bu çocuklar? Hangi hakim, hangi savcı, hangi adalet buna evet der? Hani biz müslüman değil miyiz ya? Cuma günleri siz namaz falan kılmıyor musunuz? Var mı müslümanlıkta böyle birşey. Allah belanızı versin topunuzun."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar