Yeşil Sol'dan ilk açıklama geldi: Sandığa gideceğiz bu rejimi durduracağız

Yeşil Sol'dan ilk açıklama geldi: Sandığa gideceğiz bu rejimi durduracağız
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol sonrası Yeşil Sol'dan ilk açıklama geldi. Yeşil Sol Eş Sözcüsü İbrahim Akın, "Sandığa gideceğiz" dedi.

GÜNBOYU HABER MERKEZİ

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İzmir İl Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'inci turuna yönelik tutumunu açıklamak amacıyla düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, "Halkımızdan, asla sandığa gitmemek gibi bir eğilimde olmamalarını, gitmelerini ve ısrarla bu rejimi durdurmak için çaba sarf etmelerini bu mücadeleye ortak olmalarını istiyoruz" dedi.

"MUTLAKA SANDIKLARA GİDİN"

Akın, "Öngörümüz ise saray rejiminin sınırı ancak bu kadardır, eğer muhalefet doğru bir siyaset hattı geliştirirse 9 milyona yakın seçmenin de oy kullanmadığını da bildiğimizden dolayı ikinci turda bu mesele çözülebilir. Geçersiz oylardan dolayı bu durum değişebilir aynı zamanda 28 Mayıs bir avantaj. O nedenle yurttaşlarımızın moral bozukluğuna kapılmadan sandığa gitme isteği kırılmadan devam etmesini istiyoruz. Faşizmi durdurmak istiyorsak mutlaka sandıklara gidin" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar