Yerel seçimlerde Hulusi Akar hangi şehirden aday olacak? Ünlü gazeteci Ankara kulislerinde konuşulan bomba iddiayı açıkladı

Yerel seçimlerde Hulusi Akar hangi şehirden aday olacak? Ünlü gazeteci Ankara kulislerinde konuşulan bomba iddiayı açıkladı
Türkiye Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için geri sayıma başlarken, AKP'nin büyükşehirlerdeki aday adayları için kulislerden yeni isimler gelmeye devam ederken, Hulusi Akar ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Son iddiaya göre AKP, Ankara Büyükşehir Belediyesi için eski bakan Hulusi Akar'ı aday göstermeye hazırlanıyor.

Gazeteci Fatih Altaylı, eski savunma bakanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın, Ankara’da büyükşehir belediye başkanı adayı gösterileceğine dair AKP’lilerden kendisine ‘dedikoduların’ geldiğini yazdı.

Altaylı, AKP kanadından sürekli dedikoduların geldiğini belirterek, Akar’ın Mart 2024’te yerel seçimlerde Ankara adayı gösterileceğine dair iddiayı yazdı.

Altaylı şunları kaydetti:

“AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor. Bunlar arasında en şaşırtıcı olan dün kulağıma fısıldandı. AK Parti Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmayı planlıyor. Bu isim sizi de şaşırtabilir. Parti içi dedikodulara göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşünüyormuş. Olur olmaz bilemem. Ama konuşulduğunu biliyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar