Yeniden Refah Partili adayın pankartı kurşunlandı

Yeniden Refah Partili adayın pankartı kurşunlandı
Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan adayı olan Hasan Togar'ın dün aracının camı yumruklanarak kırıldı, bugün ise seçim pankartı kurşun yağmuruna tutuldu.

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan adayı olan Hasan Togar, dün akşam Sanayi Mahallesinde bir asker eğlencesine katıldığı esnada aracının arka camı yumruklanarak kırıldı. Bugün ise 19 Mayıs Mahallesi Şeyh Yusuf Zeynüddin Caddesi üzerinde asılı olan bir seçim pankartına tabanca ile ateş açıldı. 11 defa ateş edilen pankart, tahrip oldu. Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda silahlı saldırı ile alakalı bir kişi gözaltına alındı.

'RAKİPLERİMİZ YANINDAKİLERE SAHİP ÇIKSIN'

Daha önce, belediye çalışanlarının tehdit edildiğini ifade eden; dün ve bugün yaşanan olayların ise kendisinin seçim çalışmaları engellemek için olduğunu değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Togar, "Dün bir mahallemizde seçim arabamıza saldırı, yumruklama, camını kırma; bugün bir pankartımıza silahlı kurşunlama saldırısı gerçekleşti. İşte tam da söylemeye çalıştığımız, izah etmeye çalıştığımız buydu. Bundan 10 yıl öncesine kadar herkesin suratı asık olduğu, gergin, kardeşlerin birbirleriyle konuşamadığı, esnafların ise birbirleriyle konuşamadığı bir ilçeden; Samsun’un en huzurlu en mutlu insanlarının yaşadığı Tekkeköy ilçesine bir yolculuk yaşadık..." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar