Yeni Kabine'de yer alıp almayacağı merak ediliyordu! Süleyman Soylu'nun durumu netleşti

Yeni Kabine'de yer alıp almayacağı merak ediliyordu! Süleyman Soylu'nun durumu netleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi tekrar kazanmasının ardından yeni kurulacak Kabine'de kimlerin olacağı merak edilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da durumumun netleştiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen dünkü görüşmede gündemin yeni Kabine olduğu ve fikir alışverişinde bulunan iki ismin Süleyman Soylu’nun durumunu netleştirdiği iddia edildi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan ve Bahçeli’nin, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi öncesi bir araya gelmesi dikkat çekerken Erdoğan’ın Bahçeli’nin görüşünü almak istediği ve görüşmenin bu nedenle gerçekleştirildiği iddia edildi.

İki ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevine devam edip etmeyeceğine ilişkin fikir alışverişinde bulundu ve Soylu'nun durumunu netleştirdi.

Öte yandan görüşmede yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı için Ankara milletvekili Fuat Oktay, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ isimleri konuşuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar