Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Demet Güven Akyıldız

Demet Güven Akyıldız

Yaz tadında bir dizi

Haftanın yeni Netflix dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti”, Bertan Başaran’ın yönetmenliğinde ve Ece Yörenç’in senaryosuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizi, modern zamanların getirdiği ilişki dinamiklerini ve sosyal dokuyu, zengin karakter gelişimleriyle ele alıyor.

Dizinin merkezinde, avukatlık mesleğinin zorluklarıyla boğuşan Leyla’nın hikayesi yer alıyor. Leyla, hem kariyerinde hem de kişisel hayatında dengeyi bulmaya çalışırken, etrafında şekillenen diğer karakterler ise, her biri farklı yaşam öyküleriyle, izleyiciye aşina gelecek türden insan portreleri çiziyor.

Dizi, Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş gibi isimlerle dolu bir oyuncu kadrosuna sahip. Her bir oyuncu, karakterlerine özgünlük katmak için derinlemesine bir performans sergiliyor.

“Kimler Geldi Kimler Geçti”, ilişkilerin karmaşık yüzünü gözler önüne sererken çok da eğlendiriyor. Fazla romantik-komedi tarzı sevmememe rağmen diziyi bir çırpıda bitirdim. Sıcak, eğlenceli, duygusal bir yapım olmuş. 8 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu olur mu bilinmez ama olmasını isterim açıkçası.

Ay Yapım’ın imzasını taşıyan bu yapım, sıkmadan izleyebileceğiniz bir dizi olmuş. Romantik-komedi sevenlere tavsiye ederim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları