Yasak Elma 68. Bölüm Full izle. FOX TV

Yasak Elma 68. Bölüm Full izle. FOX TV
FOX TV'nin en çok merak edilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, 68. Bölümü ile ekrana geldi. Peki, Yasak Elma'nın 68. Bölümünde neler yaşandı? 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma'da Halit'in zor anları

FOX TV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Yasak Elma, önceki gün 6/8. Bölümü ile severlerinin karşısına çıktı. Yasak Elma'nın 68. Bölümünde, bir kez daha aldatılmayı kabul edemeyen Yıldız, ayrılmaya karar verir. Bunun üzerine panik yaşayan Halit, Yıldız'ı yeniden eve döndürmenin planlarını yapar. Halit, Yıldız'ı eve döndürme hesapları yaparken, Leyla'dan uzaklaştığını farketmez. 

LEYLA HALİT'E NE SÖYLEDİ? 

Leyla'nın Halit'e söyleyecekleri de Yasak Elma'ya damga vurdu. Halit, Yıldız ile barışmanın planlarını yaparken, Leyla'nın hamilelik haberi Halit'te şok etkisi yarattı. Halit'in nasıl hareket edeceği Yasak Elma'nın 69. Bölümünde belli olacak.. Peki, Yasak Elma'nın 69. Bölümün fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma'nın 69. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 68. Bölümü Full FOX TV versiyonuna ve 69. Bölüm fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar