Yarım kalan hikaye tamamlanacak... The Walking Dead dizisinin fragmanı izleyicilerle buluştu

Yarım kalan hikaye tamamlanacak... The Walking Dead dizisinin fragmanı izleyicilerle buluştu
The Walking Dead'in sevilen karakterleri Rick ve Michonne'un yeni maceralarını konu edinecek olan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin ilk uzun fragmanı izleyicilerle buluştu.

The Walking Dead hayranları için heyecan verici bir gelişme: Rick ve Michonne'un yeni maceralarını konu edinecek olan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin ilk uzun fragmanı nihayet izleyicilerle buluştu.

The Walking Dead, 2022'de ekrana veda etmiş olsa da kıyamet sonrası dünyada geçen yeni dizilerle hayranlarının ilgisini canlı tutuyor. Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinden uyarlanan bu evrende geçen dizilere bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyor.

1-001.webp

The Walking Dead'in sevilen karakterleri Rick ve Michonne'un yeni maceralarına odaklanacak olan bu yeni dizi, "The Walking Dead: The Ones Who Live" adını taşıyor.
25 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak olan dizi için AMC kanalı, heyecanla beklenen yapımdan ilk uzun fragmanı paylaştı.

KALAN HİKAYE TAMAMLANACAK!

Uzun bir süredir dizinin ana karakteri olan Rick Grimes, dokuzuncu sezonun sonunda ayrıldığında, yaratıcılarının planı Rick'in hikayesini bir sinema filmiyle devam ettirmekti. Ancak bu film projesi bir türlü hayata geçirilemedi ve bu da Rick'in hikayesinin yarım kalmasına neden oldu. Ancak gelecek ay başlayacak olan "The Walking Dead: The Ones Who Live" dizisi, bu eksik kalan hikayeyi tamamlama fırsatı sunacak.

2-001.webp

KADRO YILDIZLAR GEÇİTİ...

"The Ones Who Live", uzun süre ayrı kalan Rick ve Michonne'un birbirlerini bulma çabalarına odaklanacak. Dizinin, ikilinin hayatta kalmak için birlikte verdikleri mücadeleye evrileceği öngörülüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Andrew Lincoln ve Danai Gurira'nın yanı sıra Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn ve Matt Jeffries gibi isimler de yer alacak.

3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar