Yargı fragmanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Kadın polise böyle bir sahne nasıl yazılır

Yargı fragmanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Kadın polise böyle bir sahne nasıl yazılır
Milyonların yeni bölümünü heyecanla beklediği fenomen Yargı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Başrollerini sevilen güzel oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, yurt dışında da izlenme rekorları kıran, her hafta heyecan dolu senaryosu ile ters köşe yapan Emilly ödüllü Yargı dizisi bu kez heyecanlandırmadı korkuttu.

Yargı” serialı “Emmy”yə layiq görüldü — Fotolar

Nisan ayında final yapmaya hazırlanan dizinin geçen yıl final yapacağı ancak izleyicinin isteği üzerine final tarihinin uzatıldığı ifade edilmişti. Son sezonunda önemli karakterleri Nevra Hakime, Pars Savcı ve Metin Amir'in üst üste cani sahnelerle öldürülmesi diziyi eleştiri oklarının hedefine yerleştirmişti.

Başak Gümülcinelioğlu Yargı'dan Neden Ayrıldı? Neva Neden Yok? Nerede?

Nevra Hakime bir psikopat tarafından günlerce bir bodrum katta kilitli tutulmuş, aç susuz bırakılmış ve bıçaklanarak öldürülüp kuyuya atılmıştı.

YARGI SON BÖLÜM İZLE || Pars Savcı öldü mü? Yargı 56. bölüm izleme ekranı, Kanal D tek parça HD izle - Haberler

Pars Savcı da öldürülüp eli kesilerek kalem saplanmış ve ayrı olarak sergilenmişti.

Şuan da ekranların yeni dizisi Bahar dizisinde Timur karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak'ın diziden çıkmak istediği için böyle bir senaryo yazıldığı iddia edilmişti.

6565.jpg

Dizinin son bölümünde Baş Komiser Eren' in okulu birincilikle bitiren, hemen hemen tüm olaylarda dikkati ve detaycıığı sayesinde kilit düğümleri çözen kızı Tuğçe Komiser, ilk emniyet dışında görev almış, olay yerinde bulduğu kanıtın izini takip ederek bir mahalleye gitmişti.

65f1b40e704d460a209cc88d.webp

Bölümün son sahnesinde Tuğçe, iz aradığı binana toplu tecavüze uğrama aşamasında olan bir genç kadının yardım çığlıklarının duyup aşağı inerek silah sıkıp olaya müdahale etti. Kadın kaçarken Tuğçe suçlu 3 genci yakalayıp emniyete haber verirken, arkasında bir genç gelip kafasına vurarak genç komiseri bayıltmıştı.

6666666.jpg

Bölümün bitişinin ardından herkes Tuğçe'nin bir şekilde kurtulacağını düşünürken fragman herkesi yasa boğdu. Fragmanda yer alan detaylar sonrası ise sosyal medyada senarist Sema Ergenekon topa tutuldu.

65f1b2b9704d460a209cc882.webp

Fragmanda komiser Tuğçe'nin işkence sonrası üstü başı yırtık, parçalanmış halde denize atıldığı görüldü. Hatta sağ ayak bileğinin de kesilmiş olduğu yansıdı. Yüzünde, boğazında darp izleri olan, moraran, boynunda çarsaf dolanan, bir eline poşet bağlanan, bir ayağı kesilen genç kızın bu görüntüsü fanları ayağa kaldırdı.

65f1b2b5704d460a209cc87f.webp

Bir kadına yardıma giden, tecavüzden kurtarmak isteyen bir kadının tecavüze uğrayıp canice böyle işkence edilerek katledilmesine dair olan senaryo sonrası özellikle kadın izleyiciler deliye döndü.

Bir çok kadın izleyici başarılı, empati kurduğu bir kadın karaktere böyle bir sahne yazılmasını doğru bulmadıyarak eleştirdi. Pazar günü yayınlanacak yeni bölümde fragmanda yer alan sahnelerin hangi kısımlarının gerçek olup olmadığı belli olacak.

Dizinin senaristi Sema Ergenekon "Bir kadın senarist bir kadına nasıl böyle bir senaryo yazabilir?" denilerek linçlendi.

yorum.jpg

ekran-goruntusu-2024-03-14-083834.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar