Mükremin Gezgin gözyaşları içinde hücredeki zor geçen günlerini anlattı! Su istedi aldığı yanıtla şoke oldu

Mükremin Gezgin gözyaşları içinde hücredeki zor geçen günlerini anlattı! Su istedi aldığı yanıtla şoke oldu
Askere gitme sürecinde yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Gezgin, cezaevine girdiği süreçte neler yaşadığını ilk kez anlattı.

Mükremin Gezgin, Katarsis X-TRA programının konuğu oldu ve cezaevi deneyimlerini anlattı. Fenomen, askere gitme sürecinde yaşadığı isyanını sosyal medya hesabından izleyicilerle sık sık paylaşıyor.

Programda cezaevi deneyimlerini paylaşan Mükremin Gezgin, içeri girdiğinde tutukluların kendisine sürekli seslendiğini ve numarasını istediğini belirtti. Ayrıca Gezgin gardiyanların "Seni bunların yanına nasıl atarız?" dediğini söyledi. Gezgin, gardiyanların yönlendirmesiyle bir köşeye oturtulduğunu ve üç ay boyunca kapalı cezaevinde kaldığını ifade etti. İki gün boyunca hücrede kaldığını ve dar alanda dönüp durduğunu aktardı.

18591475-728xauto.webp

Gardiyanlarla yaşadığı diyalogları anlatırken, su istediği sırada gardiyanın verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşıran Mükremin Gezgin gardiyanın kendisine, "Burası şöhret yeri mi? TikTok mu burası.

“SENİN KEMİKLERİNİ KIRARIM”

Gardiyandan şampuan ve sıcak su isteyince aldığı yanıtla neye uğradığın şaşırdığını anlatan Mükremin, gardiyanın "Senin kemiklerini kırarım, bir daha zile basmayacaksın!" diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi. Gardiyanın tehditkar tavırları sonrasında hücreye atıldığını ve fenomen olarak tanıtıldığını belirten Gezgin, gardiyanla yaşadığı bu tür zorlu anların yanı sıra, cezaevinde kendisini sevmeyenlerin olduğunu ve bu nedenle her gün zil çaldığını ifade etti.

op.jpg

SAHTE GÖĞÜS YAPMA KARARINDAN NEDEN VAZGEÇTİ

Programda ayrıca, Gezgin'in cinsiyet değiştirme sürecine dair yaşadıkları da gündeme geldi. Gezgin, bu süreçte annesinin tepkisiyle karşılaştığını ve sahte göğüs yaptırma kararından vazgeçtiğini açıkladı.

y.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar