Yapı Kredi'nin EYT'lilere vereceği promosyon belli oldu!

Yapı Kredi'nin EYT'lilere vereceği promosyon belli oldu!
EYT tasarısı kapsamında 2 milyon 250 bin vatandaş emekli olacak. EYT'lileri müşterisi yapmak isteyen birçok banka ise promosyon çalışmalarına hız vermiş durumda. İşte EYT'lilerin emeklilik sonrası alacağı promosyon...

EYT tasarısının Meclis''e gelmesi artık an meselesi. Ocak ayı içerisinde Meclis''ten geçerek yasalaşması beklenen tasarı ile birlikte milyonlarca vatandaşa da emeklilik kapısı açılacak. EYT ile emekli olacak vatandaşlar yalnızca maaş almakla kalmayacak, aynı zamanda bankaların verdiği promosyon imkanlarından da yararlanabilecek. Yapı Kredi bankasının emeklilere ödediği promosyon tutarı 2023 yılında güncellendi. Bu promosyondan EYT ile emekli olan vatandaşlar da yararlanabilecek.

EYT''LİLER NE KADAR PROMOSYON ALACAK?

Emeklilik başvurusunu e-Devlet üzerinden yapacak emekliler, maaşlarını hangi bankadan arzu ederlerse oradan alabilecekler. Her banka farklı promosyon tutarları öderken, Yapı Kredi bankasının emeklilere ödeyeceği 2023 promosyonları da belli oldu. İşte rakamlar:

Emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi''den alacağına dair söz veren bütün emekli vatandaşlar;

Emekli maaşı 3.499 TL''ye kadarsa 4.200 TL;
3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL;
7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL;
10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon alacak.

Tabloda da görüldüğü gibi kampanyanın tarihi 2023''te uzatılmış olsa da ücretlerde herhangi bir değişiklik yok. En düşük emekli maaşının 3500 liradan 5500 liraya çıkması ve diğer emekli maaşlarına da yüzde 30 oranında zam gelmesi nedeniyle ödenecek promosyon tutarlarında da en geç Şubat ayında bir güncelleme bekleniyor.

EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULACAK?

Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.
 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar