Yapı Kredi'den her emekliye flaş promosyon açıklaması: 4 gün kaldı

Yapı Kredi'den her emekliye flaş promosyon açıklaması: 4 gün kaldı
Emekli maaşını Yapı Kredi üzerinden alan veya almak isteyen emeklilere promosyon verilecek. 31 Ağustos tarihinde bitecek olan süre yeni bir karar ile 30 Eylül'e uzatılırken, Yapı Kredi, maaşını bankasına taşıyan her emekliye vereceği maaş promosyonunu sizler için derledik.

YAPI KREDİ RAKAMI BÜYÜTTÜ: HER EMEKLİYE FLAŞ PROMOSYON!

Akbank ile başlayan promosyon ödeme furyaları bir anda tüm ülke genelinde bir numaralı gündem oldu. Bu süreçte memur ve özel sektör çalışanları da maaş hesapları için promosyon anlaşmaları hakkında görüşler bildirirken rakamlar 12 bini geçti. İşte Yapı Kredi''nin emeklilere ödediği nakit promosyon ve ek ödüllü bol ücretler kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Yapı Kredi son olarak yaptığı açıklama ile birlikte emekli promosyon ödemelerini 7 bin 500 TL''ye çıkarmıştı. Son gelen bilgiler doğrultusunda ise banka 10 emekli yakınını bankaya getirene her bir kişi için 250 TL toplamda 2 bin 500 TL ise nakit ödül kazanma fırsatı yakalıyor. Bunun dışında esnek hesap ve farklı ödüller ile birlikte ek 2 bin 500 TL daha promosyon kazancı açıklandı. 

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Yapı Kredi resmi internet sayfasında yer alan habere göre promosyon rakamlarında yeni anlaşma şu şekilde..

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL''ye kadarsa 4.600 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 5.750 TL; 2.500 TL''nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.

En düşük aylık 3 bin 500 TL seviyelerine çekilirken emekliler 7 bin TL nakit ödülü hesaplarına alıyor. Bunun yanı sıra:

Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL''ye varan ödül kazanın!

Emekli yakını ödül kampanyası ile birlikte toplam nakit 7 bin 500 TL ve 2 bin 500 TL ödül ile birlikte rakamlar 10 bin TL''ye ulaşıyor. 

EK ÖDÜLLER

 

Yapı Kredi resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre ise ek ödüller de paylaşıldı. Bu doğrultuda otomatik ödeme talimatı için ek 200 TL nakit ödül, kredi kartı ile 500 TL harcama sonrası ek 300 TL nakit ödül ve son olarak ise aylıklarına ek yüzde 0 faizli 2 bin TL esnek hesap limiti ile birlikte toplamda 2 bin 500 TL nakit ödül kazanma fırsatı yakalanıyor.

Yapı Kredi yüksek promosyon ödemesi 4 gün sonra bitiyor! Emeklilere 3 yıl kalma sözüne 7 bin 500 TL - Resim : 3

"Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir.

10 Eylül 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 30.11.2022''ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir."

TOPLAMDA 12 BİN 500 LİRA

Emekliler maaşlarını taşımaları durumunda 7 bin 500 TL

  • 10 yakınını davet etmeleri durumunda 2 bin 500 TL
  • Otomatik ödeme talimatı durumunda 200 TL
  • 500 TL harcama durumunda 300 TL 
  • Otomatik yüzde 0 faizli esnek hesap açmaları durumunda 2 bin TL

Türkiye''nin en hızlı ve en güncel promosyon haberlerini paylaşan medya ağı Kamu Gündemi mobil uygulamasını şimdi ücretsiz olarak telefonunuza kurun ve anında tüm gelişmeleri takip edin.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar