Yalı Çapkını'nın 'Ferit'i Mert Ramazan Demir'in nasıl ünlü olduğu ortaya çıktı! Ünlü film yapımcısı ilk kez anlattı

Yalı Çapkını'nın 'Ferit'i Mert Ramazan Demir'in nasıl ünlü olduğu ortaya çıktı! Ünlü film yapımcısı ilk kez anlattı

Film yapımcısı Tümay Özokur, Yalı Çapkını dizisinde 'Ferit' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini ilk kez anlattı. İşte Mert Ramazan Demir’in ünlü olma hikayesi.

Her bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisinde rol alan Mert Ramazan Demir, bakın nasıl ünlü olmuş. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ramazan Demir, partneri Afra Saraçoğlu ile ilişkisiyle gündemden düşmüyordu. Yakışıklı oyuncu bu kez de nasıl ünlü olduğu ile ilgili gündeme geldi.

10d8ce1155580c674bdd726ba1bcdd71.jpg

Mekanın Sahibine Geldik programına konuk olan Film yapımcısı Tümay Özokur Mert Demir ile tanışma hikayesini ve onu nasıl keşfettiğini ilk kez anlattı.

hh.jpg

Ünlü oyuncunun kendisine kendisine Instagram üzerinden ulaştığını belirten Özokur, "Mert Ramazan Demir, şu an herkesin beğenisini kazanan bir oyuncu, değil mi? Bana Instagram’dan başvurmuştu. CV'sini göndermişti. Daha önce denemediği ajans kalmamış neredeyse... Ayrıca çok kötü bir fotoğraf koymuştu, sağ olsun.

54szl-vwuuekebzf9cg03g.webp

Ben onun CV'sini okudum, fotoğrafına bakmadım. Oradan burs almış, buradan burs almış... Bu çocuk bu yerlerden burs aldıysa yeteneklidir dedim. Onu ilk workshop'uma davet ettim ve Mert Ramazan Demir'le yolculuğumuz böyle başladı" dedi.

6803-dsdh.webp

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR

Her yeni bölümüyle izleyicisini ekranlara kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir kimdir, nerelidir işte tüm merak edilenler...

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk eğitimini Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da aldı. Sinemadaki ilk çıkışını, yönetmen Sonia Nassery Cole'ün “I Am You” filminde Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile birlikte başrolü paylaşarak yaptı. 2020 yılında Can Evrenol'un yönetmenliğini üstlendiği “Çıplak” adlı mini dizide başrol oynadı. Ayrıca, FOX'ta yayınlanan “Öğretmen” dizisindeki performansıyla dikkat çekti. Netflix’te yayınlanan "Ufo" filminde de rol aldı. Şu sıralar Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir-yali-capkinin-seyran-ve-ferit-inden-etkilendi-set-birbirine-girdi-1200-353678.webp

Mert Ramazan Demir'in boyu 178 cm, kilosu ise 73 kg. Burcu Yay.

Mert Ramazan Demir Nasıl Oyuncu Oldu?

Bir röportajında Mert Ramazan Demir, çocukluğunu şu şekilde anlatıyor:

"Beş erkek kardeşin en küçüğü olarak İstanbul Şile’nin bir köyünde büyüdüm. Annem ev hanımı, babam ise esnaftı. Lise sona kadar Şile’de yaşadım."

Peki, oyunculuğa nasıl adım attı? Aynı röportajda, 17 yaşındayken Denizli'de üniversitede okuyan ağabeyinin yanında yaşadığını ve bir tiyatro oyununda rol aldığını belirtiyor.

"Tabii ki Hamlet." İlk deneme çekimini tam olarak hatırlamadığını, ancak her deneme çekiminin kendisi için büyük bir heyecan olduğunu ifade ediyor ve menajeri Tümay Özokur'un desteğinin önemine vurgu yapıyor. İlk olarak iki filmde rol alan Demir, ardından Öğretmen dizisinde boy gösterdi.

g3ghjyfgepxlngslnab142fymio-wduf.webp

YALI ÇAPKINI FERİT KİMDİR

Genç oyuncunun Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteri, Halis Ağa’nın torunu ve Orhan ile Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit, şeker hastasıdır ve bu yüzden çocukluğundan beri fazlasıyla şımartılmış. Üniversiteyi yurt dışında okuduğu için ailenin kurallarını tam anlamıyla benimsememiş ve bu kurallarla sürekli çatışma halinde. Yakışıklı, eğlenceli, çapkın ve henüz hiç aşık olmamış bir karakter.

yyy-001.jpg

Mert Ramazan Demir’in Yer Aldığı Projeler

Diriliş Osman (Mehmet, TV Dizisi, 2021)

Ufo (Sinema Filmi, 2021)

Ölüm Zamanı (TV Dizisi, 2021)

Öğretmen (Ateş, TV Dizisi, 2020)

I Am You (İkram, Sinema Filmi, 2019)

Üç Harfliler: Adak (Metin, Sinema Filmi, 2019)

İstanbul Spy / İstanbul Casusu (Casus, Video Film, 2019)

Fazilet Hanım ve Kızları (TV Dizisi, 2017)

Aşkopat (Sinema Filmi, 2015)

Arka Sokaklar (Ateş, TV Dizisi, 2008)

İlgili Haberler