Yakın zamanda ifşa edeceğim! Ünlü modacı atölyesinde nasıl ajan yakaladı

Yakın zamanda ifşa edeceğim! Ünlü modacı atölyesinde nasıl ajan yakaladı
Ünlülerin modacısı Pınar Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde başına ilginç bir olay geldi. İşe yeni aldığı elemanının tasarladığı ürünleri fotoğrafladığını ve onları da en büyük rakibinin asistanına attığını tespit etti.

O gün yaşanan olaydan sonra ajanın işine son veren Pınar Kerimoğlu, “O sözde modacı bunu daha önce de yaptı. Benden özür dilemezse, adını açıklayıp mahkemeye vereceğim" diyerek tehditte bulundu.

İşe aldığı elemanın hareketlerinden şüphe duyan ünlü modacı çalışanı kameralardan izledi.

Sabah'ta yer alan habere göre, boncuk dikmek için işe başlayan kadının, Antalya Fashion Week haftası için diktiği kıyafetlerinin fotoğraflarını çektiğini gördü. Hemen işe aldığı çalışanının yanına giden ünlü modacı, telefonuyla neden tasarımlarının resmini çektiğini sordu.

er.jpg

l.jpg

Çalışandan "Çok beğendiğim için çektim" yanıtını alan Kerimoğlu, kadının o sırada çalan telefonuyla işin gerçek yüzünü anladı.

Kadın çalışanı arayan kişi, ünlü isimlerin de modacısı olan bir kadının asistanıydı.

Daha önce de aynı kişi tarafından başına bu durumun geldiğini belirten Kerimoğlu, "Yıllardır bu tarz şeylerle uğraşıyorum, sözde modacı bunu daha önce de yaptı. Benden özür dilemesini bekliyorum, yoksa adını verip durumu mahkemeye taşıyacağım. Bu kadar acizlik olmaz, burada çok büyük emek var. Hırsızlığa müsaade edemem" ifadelerini konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar