Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı affetme şartlarını sıraladı

Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı affetme şartlarını sıraladı
Boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Sarnıç, "Evimi geri verirse ve gelip benden özür dilerse, Emre'yi affederim" dedi.

Yağmur Sarnıç, "Evimi geri verirse Emre'yi affederim" dedi. Eski futbolcu eşi Emre Aşık'ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç katıldığı bir programda eski evliliği hakkında konuştu.

"Ne söylemek istersin?" sorusuna, "Mutlu musun?" diyerek karşılık veren Sarnıç, "Evimi geri verirse ve gelip benden özür dilerse, Emre'yi affederim" ifadelerini kullandı. Sarnıç açıklamasında "Geriye dönmek isterdim. Fuhuş damgası yememek, düzgün bir şekilde anlaşmak isterdim" dedi.

Sarnıç, "10 yıl sonra bu durumu çocuklarınıza nasıl açıklayacaksınız?" sorusuna ise "Bir şekilde açıklayacağız başa gelen çekilir. Bunu düzeltmekte bozmakta bizim elimizde" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Emre Aşık, geçtiğimiz aylarda eski eşinin kendisini cezaevi firarisi Erdi Sungur'la öldürtmek için tetikçi tuttuğunu iddia etmiş ve şikâyetçi olmuştu. Aşık'ın boşanma arifesinde olduğu Yağmur Sarnıç ise iddiaları kabul etmemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar