Xiaomi o özelliğin logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarım

Xiaomi o özelliğin logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarım
Xiaomi'nin kurucusu Lei Jun, son paylaşımıyla HyperOS arayüzünün logosunun değiştiğini resmi olarak duyurdu.

Akıllı telefon sektörünün öncülerinden olan Xiaomi, geçtiğimiz aylarda kullanıcılarına sunduğu HyperOS'un geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. MIUI arayüzüne kıyasla önemli iyileştirmelerle gelen ve kullanıcı deneyimini artıran bu yeni arayüzün logosu da kısa bir süre önce yeniden tasarlandı.

Yeni HyperOS logosu, daha şık ve kompakt bir görünüm sunarak dijital evrenin fikirleri ve bağlantıları temsil eden bir galaksi olarak tanımlanıyor. Mor tonları içeren bu yeni logo, Xiaomi'nin tasarım anlayışına uygun bir estetik sunuyor.

xiaomi.png

HyperOS'un gelecekteki sürümü, yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'larla kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak gibi görünüyor. Kontrol merkezi, önceki sürüm MIUI 14'e kıyasla daha temiz ve modern bir tasarıma sahip olacak. Uygulama simgeleri benzerlik gösterirken genel tutarlılık artırılmış görünüyor.

Yeni sürümde dikkat çeken bir diğer detay, Xiaomi HyperOS'un telefonlarda kaplayacağı alanın 8.75 GB boyutlarında olması. Bu, Xiaomi'nin rakiplerine kıyasla depolama konusunda avantaj sağlayarak daha fazla kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor.

xx.png

Lei Jun ayrıca, geçtiğimiz günlerde güncelleme alacak ikinci parti modelleri açıkladı. Bu modeller arasında Xiaomi, Redmi ve Tablet serilerinden birçok cihaz bulunuyor. Yeni HyperOS'un, özellikle eski ve donanımsal açıdan yeterli olmayan ürünler için daha düşük güç tüketimi ve daha rahat çalışma imkanı sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar