Xbox Game Pass PC fiyatı ne kadar? Xbox Game Pass PC abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Xbox Game Pass PC fiyatı ne kadar? Xbox Game Pass PC abonelik ücretleri ne kadar oldu?
Microsoft'un aldığı kararla Xbox Game Pass PC aboneliklerine yaklaşık yüzde 96'lık bir indirim uygulandı. Peki Xbox Game Pass PC fiyatı ne kadar? İşte güncel Xbox Game Pass PC abonelik ücretleri...

Microsoft'un aldığı kararla Xbox Game Pass PC aboneliklerine yaklaşık yüzde 96'lık indirim yapıldı. PC Game Pass planı, Windows 10/11 cihazlarında bir dizi yüksek kaliteli bilgisayar oyununa erişmenize olanak sağlar. PC Game Pass deneyimini yaşamanın en iyi yolu, Windows için tasarlanan yeni Xbox uygulaması olarak bilinmektedir.

XBOX GAME PASS FİYATI NE KADAR?

Son aylarda fiyatlarına zam yapan Xbox Game Pass PC, bu kez oyunseverlere ilk ay için 159,90 TL olan fiyatını 5,90 TL'ye kadar düşürdü. Xbox, böylelikle Game Pass aboneliklerinde yaklaşık %96,9'luk bir indirim uygulamış oldu.

İNDİRİM KİMLER İÇİN GEÇERLİ OLACAK?

Fakat bu indirimin yalnızca 1 aylık üyelikler için geçerli olduğu belirtildi. Daha önceden aylık ücretsiz deneme fırsatından faydalanmış olan kullanıcıların bu indirimden faydalanamayacağı da ifade edildi.

Ayrıca mağazada bunun haricinde devam üyeliği, Xbox Game Pass Core veya Xbox Game Pass Ultimate aboneliklerinde bir değişiklik yapılmadığı görüldü.

Game Pass Core aboneliğinin fiyatı 159TL olarak bilinirken, Game Pass Ultimate aboneliği ise 209TL olarak görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar