Xavi Hernandez Barcelona’da kaldı

Xavi Hernandez Barcelona’da kaldı
Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, sezon sonunda ayrılacağını açıkladı. Ancak sonrasında kararını değiştirerek takımın başında kalacağını duyurdu.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Başkan Joan Laporta ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, kulübü için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve başkan ile yönetimin kendisine güvendiğini belirtti.

Futbolcuların da desteğini aldığını vurgulayan Xavi, bu sezon şampiyonluk kazanamayacak olsalar bile projenin devam ettiğini ve birlikte yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Ocak ayında düşündüğü değişiklik kararının başkan ve yönetimle yaptığı görüşmeler sonucunda değiştiğini ifade etti. Bu karardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Xavi Hernandez, Barcelona’da kaldı

Başkan Laporta, Xavi'nin önümüzdeki sezon da takımın başında olacağını açıklayarak, ayrılık kararından vazgeçildiğini ve gençlerden oluşan projeye liderlik edeceğini belirtti.

Barcelona, LaLiga'da Real Madrid'e 3-2 yenilerek 11 puan geriye düştü ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de PSG'ye elendi. 2021 yılında teknik direktörlük görevine getirilen Xavi, geçtiğimiz sezon Barcelona'yı ligde şampiyonluğa ulaştırmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar