WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği nasıl kapatılır?

WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği nasıl kapatılır?
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun yıllardır beklenen değişikliği hayata geçirdi. Uygulamada artık siz istemediğiniz sürece WhatsApp açık olsa bile çevrimiçi yazısı gözükmeyecek.

WhatsApp''ta çevrimiçi sorunu tarihe karıştı. Uygulamada uzun zamandır ''son görülme'' özelliğinizi kapatabiliyor olsanız da, WhatsApp''da açık olmanız halinde ''çevrimiçi'' olduğunuz bilgisi profilinize bakanlar tarafından görülebiliyordu. Bazı sebeplerle cevap vermediğiniz kişilere karşı mahçup duruma düşmenize sebep olan bu özellik artık tarihe karıştı. WhatsApp istemeniz halinde sizi tamamen görünmez hale getirecek. Peki nasıl görünmez olunur? İşte WhatsApp’ta görünmez olmanın yolları.

MESAJLAŞIRKEN BİLE ÇEVRİMİÇİ YAZMAYACAK

Anlık haberleşme platformu WhatsApp, kısa süre önce bir güncelleme yayınlayarak bünyesine yeni özellikler ekledi. Bu özellikler arasında gizlilik alanında görünmez olmak için bir yenilik de geldi. WhatsApp Son Görülme ve Çevrim içi bölümünden gerekli ayarları yaparak kalıcı bir şekilde görünmez olmak artık mümkün.



WhatsApp''ta çevrimiçi yazısını herkese kapatmak için yapmanız gerekenler:

1) WhatsApp Ayarlar

2) Gizlilik

3) Son Görülme ve Çevrim içi

4) Hiç Kimse ve Son Görülme Bilgisiyle Aynı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar