Volkan Demirel'den Emre Mor itirafı! 

Volkan Demirel'den Emre Mor itirafı! 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel, kariyer hedefini anlatırken, Emre Mor hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. 

Vavacars Fatih Karagümrük''ün genç çalıştırıcısı Volkan Demirel, "Performans anlamında arada bir performans. Başarı uzun vadede gelen başarıdır. Henüz çok yeniyiz bu işte. Emek harcıyoruz, kafa yoruyoruz. İmkanlar kısıtlı olabilir ama bunları dert etmeyip daha iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Bu sezonki hedeflerinin Konferans Ligi''ne katılmak olduğunu söyleyen Demirel, A Spor''a şunları söyledi...

"İlk önce samimi ilişki kurmaya çalıştık. Oyunculardan da iyi geri dönüşler alıyorum. Emre Mor, örneği var. Bu zamana gelene kadar kimse onun yeteneğini sorgulamadı ama Emre Mor''un mentöre ihtiyacı vardı. Biz de bunu doğru yaptık. İlk geldiğimizde konuştuk, 4-5 futbolcuyla birlikte."

ONA KAPASİTESİNİN NE OLDUĞUNU ANLATTIK

Emre Mor''a kapasitesinin ne olduğunu anlattık. İlerleyen günlerde, çok daha uzun zamanları olduğunu söyledik. Belki önceki hocaları da yaptı ama benim bir ağabey gibi konuşmam. Ona mentörlük anlamında çok yardımcı oldu.
Emre Mor, saha içerisinde hep bir hırçınlık profili vardı. Ama Emre Mor kendisine hırçın. Yapamadığı için hırçın. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Gaziantep maçıyla bir çıkışı var. Herkes son haftalardaki performansını konuşuyor. Bu hafta 3 gol attı ama 3 tane de gole engel oldu. Topun olmadığı anda da bakmak lazım. Neticesinde ondan çok güzel bir geri dönüş aldık.

F.BAHÇELİ HERKESİN HEDEFİ BİR GÜN F.BAHÇE OLUR

Biz geldiğimizde takım biraz daha kırılgandı. Biz bunu transferle yukarıya çekmeye çalıştık. Kadronun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hedefim 90 dakika mücadele eden takım. Topun bizde kalmasını isterim ve antrenmanlarımızı buna göre yapıyoruz. Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçeli olan herkesin hedefi bir gün Fenerbahçe olur. Zaman ne zaman olur bilmiyorum. İsmail Kartal''a selam olsun. İnşallah en iyi şekilde bitirirler. Şampiyonluk şansı zor gibi ama matematiksel olarak ihtimal var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar