Vicdansız sürücü uyuyan köpeği ezip metrelerce sürükledi

Vicdansız sürücü uyuyan köpeği ezip metrelerce sürükledi
Ataşehir'de vicdansız sürücü sokakta uyuyan 'Zeytin' isimli köpeği ezerek metrelerce sürükledi.

Ataşehir Mevlana Mahallesi Kuşkonmaz Sokak'ta saat 03.30 sularında henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü aracını hareket ettirdiği sırada sokakta yatan köpeği ezerek metrelerce sürükledi.

'Zeytin' olarak adlandırılan köpek feci şekilde can verirken sürücü ise umursamadan yoluna devam etti.

aw199516-02.jpg

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Berkay Kontaş isimli bir vatandaş, yaşananları şöyle anlattı: “Olay dün gece saat 3 buçuk sıralarında Zeytin’in yattığı yerde olmuş. Araç Zeytin’in üzerinden geçmiş. Köpek maalesef öldü. Zaten ezdikten sonra durup bakmıyor, ilgilenmiyor. Bir de ön teker üstünden geçtikten sonra arka teker atlayamıyor, 5 - 10 metre kadar köpeği sürüklüyor. Saat 5 buçuk sıralarında bir teyzemiz sabah namazını kıldıktan sonra köpeğin yerde yattığını görmüş. Seslenmiş seslenmiş ama cevap alamamış. Ondan sonra haber veriyor, bizim mahalledeki bir abimiz iniyor bakıyor ki köpeğin öldüğünü görüyor, köpeği kenara alıyor. Önce eceliyle öldüğünü sanmışlar. Kamera kaydına bakıldığında böyle bir durumla karşılaştığımızı gördük.”

aw199516-03.jpg

Kontaş, plakanın belirlenemediğini ve şikayetçi olacaklarını ifade ederken Zeytin'in mahallede çok sevilen ve uzun yıllardır yaşayan bir köpek olduğunu dile getirdi.

aw199516-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar