Veli Arslan kimdir? AKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan nereli ve kaç yaşında?

Veli Arslan kimdir? AKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan nereli ve kaç yaşında?
AKP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan oldu. Peki Veli Arslan kimdir? AKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan nereli ve kaç yaşında?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için İstanbul'un ilçelerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin aday göstereceği isimler belli oldu. AKP'nin İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan olarak açıklandı. Peki Veli Arslan kimdir? AKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan nereli ve kaç yaşında?

VELİ ARSLAN KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğan Veli Arslan, kökeni Tokat'a dayanan bir aileden gelmektedir. Meslek hayatına 1989 yılında gümrük saha elemanı olarak başlayan Arslan, çeşitli şirketlerde yöneticilik pozisyonlarında görev almıştır. Kendi gümrük işletmesini 2008 yılında kurarak iş dünyasındaki başarısını perçinlemiştir.

Siyasi kariyerine 2019 yılında Ataşehir Meclis Üyesi olarak adım atan Veli Arslan, 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekilliği için aday gösterildi ve görevinden istifa etti. Ardından, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti tarafından Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Veli Arslan'ın siyasi kariyerindeki yükselişi ve iş dünyasındaki deneyimleri, onu Kadıköy Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday haline getirmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar