Vedat Muriqi, Acun'u reddetti | Fenerbahçe'ye gitmek istiyor mu?

Vedat Muriqi, Acun'u reddetti | Fenerbahçe'ye gitmek istiyor mu?
Lazio'da bekleneni veremeyen Vedat Muriqi yeniden Fenerbahçe'ye dönmek istiyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Kosovalı golcüye ciddi bir teklif yaparken, Vedat Muriqi Lazio yönetimine Fenerbahçe'ye dönmek istediğini iletti.

Vedat Muriqi, Acun'u reddetti

Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro kazandırarak ayrılan Vedat Muriqi, Lazio'da beklenen performansı gösteremedi. Sarı - lacivertli formayı yeniden giymek için can atan Kosovalı yıldızı geri almak için Fenerbahçe de kolları sıvadı.

ACUN'U REDDETTİ

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, ciddi bir teklif yapmasına rağmen Muriqi Lazio'ya Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi.

Fanatik'in haberine göre; Lazio’nun gözden çıkardığı yıldız futbolcu için Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City de devrede. Turuncu-Siyahlılar, Muriqi’e ekonomik anlamda çok daha iyi bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Ancak 27 yaşındaki golcünün gönlü, yeniden sarı - lacivertli formayı giymekten yana. Eşi Edibe Muriqi de çok sevdiği, her fırsatta tatile geldiği İstanbul’a geri dönmek istiyor.

Bu nedenle yıldız futbolcunun Lazio Yönetimi’ne, önceliğinin Fenerbahçe’ye dönmek olduğu yönünde bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Vedat Muriqi şimdi kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Sarı- Lacivertliler, golcü oyuncuyu önce sezon sonuna kadar kiralamak, yaz döneminde ise bonservisini almak istiyor. İtalyan ekibini ikna etmek için taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar