Vatandaş sevdasını haykırdı Murat Kurum duygulandı: Sarı çizmelerle 10 ili ayağa kaldırdınız

Vatandaş sevdasını haykırdı Murat Kurum duygulandı: Sarı çizmelerle 10 ili ayağa kaldırdınız
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum sosyal medya hesabından bir vatandaş ile yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu.

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım başlarken, partilerin çalışmaları da hız kazandı. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'daki ilçeleri tek tek gezerek çalışmalarını yürütürken, vatandaşlarla olan diyaloğu da sık sık sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Alibeyköy’de ziyaretlerde bulunan Kurum, burada bir vatandaş ile samimi anlar yaşadı. Konuşmasında Kurum’un afet bölgesinde yaptıklarını hatırlatan vatandaş, Kurum’a desteklerini iletti.

Kurum’un afet bölgesinde 10 vilayeti sarı çizmeler ile ayağa kaldırdığını söyleyen vatandaş, “Sizleri her zaman takdir ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı da takdir ediyoruz. Sizlerin İstanbul’da milyona nasıl faydalı olacağınızı 85 milyon herkes bilmiyor. 85 milyonun sevdalısıyız. Murat Kurum’un sevdalısıyız. Cumhurbaşkanımızın sevdalısıyız “ diye konuştu.

İstanbul’da kentsel dönüşümü Kurum’un yapabileceğini vurgulayan vatandaş, “İstanbul’da kentsel dönüşümü kim kandırabilir? Ancak bunlar kaldırabilir” dedi.

Kurum o anları X hesabından “Bize sarı çizmeleri de baretleri de giydiren işte bu güven ve samimiyet. Millete hizmet yolunda bekle bizi İstanbul” notuyla paylaştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar