Van'da cesedi bulunmuştu! Katili herkesi şok etti

Van'da cesedi bulunmuştu! Katili herkesi şok etti
Van'ın Çatak ilçesinde 3 gün önce cesedi bulunan gencin katili babası çıktı. Baba Zübeyit Tanış, sorguda gerçeği itiraf etti.

Övecek Mahallesi''nde, kendisinden 2 gün boyunca haber alınamayan ve ekiplerin çalışması sonucu 12 Ocak''ta cesedi kayalıkların arasında bulunan Mazlum Tanış''ın (23) otopsisinde, vücudunda saçma tespit edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bunun üzerine en son oğlu ile dağda bulunan Zübeyit Tanış''ı ifadeye çağırdı.

Sorgusunda oğlunu silahla vurduğunu, eve döndükten sonra jandarma ve AFAD''a kayıp ihbarında bulunduğunu itiraf eden baba Tanış, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı. Keçilerini otlatmak için evden ayrılan Tanış''ın dönmemesi üzerine başlatılan aramada, gencin cansız bedeni kayalıklar arasında bulunmuştu.

KATİL BABA TUTUKLANDI

Yapılan sorguda, Zübeyit Tanış ifadesinde 10 Ocak’ta tartışma sonucu oğlunu vurduğunu, vurduktan sonrada silahı toprağa gömdüğünü eve dönüp jandarma ve AFAD’a kaybolduğu ihbarını yaptığını söyledi. Baba Tanış, sevk edildiği mahkeme sonucu tutuklandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar