Vali Hüseyin Aksoy şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Vali Hüseyin Aksoy şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Piyade Er Tarık Tarcan'ın ve Gazi Süleyman Efe'nin evlerini ziyaret ederek ailelerin bayramını kutladı.

Vali Aksoy, Mamure Mahallesi'nde bulunan Şehit Piyade Er Tarık Tarcan'ın baba evini ziyaret etti. Şehidin babası Hilmi Tarcan ve annesi Günay Tarcan ile bir araya gelen Vali Aksoy, ailenin bayramını kutladı. Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Aksoy, ailenin her zaman yanlarında olduklarını ve kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından Şehit Piyade Er Tarık Tarcan için Kuran-ı Kerim okunup dua edildi ve aile bireyleriyle bayramlaşarak ziyaret sonlandırıldı. Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Gazi Süleyman Efe'nin ailesini de ziyaret etti.

Gazi olan vatandaşın Kumlubel Mahallesi'nde bulunan evine giden Vali Aksoy ve eşi, aile yakınları tarafından karşılandı. Ardından Gazi Süleyman Efe'nin ailesinin ikamet ettiği eve geçen Vali Aksoy ve eşi, aile yakınlarının bayramını tebrik etti. Aileye her zaman destek olacaklarını belirten Vali Aksoy, kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu vurguladı. Ziyaret sırasında aşrı şerif okunup dualar edilmesinin ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, aile bireyleriyle bayramlaşarak ziyareti tamamladı. Vali Hüseyin Aksoy'un ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Bayrak ve İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin de bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar