Vali Hamza Aydoğdu’dan özel çocuğa özür ziyareti

Vali Hamza Aydoğdu’dan özel çocuğa özür ziyareti
Tam kapanmanın ilk günlerinde down sendromlu özel çocuğunu parka çıkardığı için AFAD müdürü tarafından hakarete uğrayan aileye, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu özür ziyaretinde bulundu. 

Aksaray Taşpazar'da, geçtiğimiz gün down sendromlu çocuğunu parka götüren baba, AFAD Müdürü Cezmi Türkmen tarafından hakarete maruz kaldı. Baba, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Videonun sosyal medyada tepki çekmesi sonrası Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Down sendromlu Burak'ı ve ailesini ziyaret etti.

Aydoğdu'ya AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik de eşlik etti.

Ziyareti sosyal medyadan duyuran Vali Aydğdu, "AFAD Müdürümüz, İl MEM ve Özel İdare Genel Sekreterimizle, özel çocuğumuz Burak'ı ve sağlık çalışanı olan ailesini ziyaret edip çayını içtik. İyi ki varsınız" dedi.

Burada bir özür konuşması da yapan Vali Aydoğdu, "Sonuçta Şehrii Süleha’nın sakinleriyiz. ‘İnsanlık hali’ diyebilmeliyiz. Biz birlikte kocaman bir aileyiz. Düşmüş olan kan şekerimizi baklava ile yükselttik. Ama daha tatlısı Burak’a sarılmak bütün yorgunluğumuzu aldı." ifadelerini kullandı.

hamza-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar