Uzman ekonomist yeni yatırım fırsatını açıkladı

Uzman ekonomist yeni yatırım fırsatını açıkladı
Yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyenlerin tercihleri dönem dönem değişkenlik gösteriyor, döviz ya da altının öne çıktığı yatırım fırsatları arasına yeni biri daha eklendi.

UZMAN EKONOMİST YENİ YATIRIM FIRSATINI AÇIKLADI

Bazı vatandaşlar dolar mı alayım yoksa altın mı alayım sorularına cevap ararken gayrimenkul danışmanı Mert Başaran bir nevi ‘ne dolar ne altın’ diyerek yeni yatırım aracını açıkladı. Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran katıldığı TGRT canlı yayınında  yeni yatırım aracı olarak kentsel dönüşüme girme ihtimali olan evleri tavsiye etti.

Mert Başaran şu değerlendirmelerde bulundu:

“İstanbul’da konut ihtiyacı var. Diğer taraftan birçok ilçede kentsel dönüşüme girecek evler var. Kentsel dönüşüm risk barındırıyor ama karlı bir durum.

Yatırımda insanlar bekliyor. Sabrı olan insanlar bunu tercih etmeli. Ama ne kadar geç kentsele girerse o kadar çok kar edersiniz. İstanbul’da iki tip kentsel dönüşümlük yerler var.

Arsa payı çok olan ve arsa payı az olan yerler. İstanbul’da en çok Pendik civarında ucuz ve arsa payı büyük yerler var. Büyükçekmece taraflarında da var. Yatırımcılar artık bunu görüyor. Arsa payının büyük olmasına dikkat edin. Şu  1,5 ay almak için çok önemli. İstanbul’a eylül ve ekim gibi öğrenci gelişleri olacak. Bir de Merkez Bankası’nın kararına bağlı olarak gelenler olacak. Bu yüzden bu süre zarfında yatırım yapılabilir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar