Kendini yakarak öldürmüştü! Emniyet’ten açıklama geldi

Kendini yakarak öldürmüştü! Emniyet’ten açıklama geldi
Mardin’de üzerine yanıcı madde döküp kendisini ateşe vererek intihara teşebbüs eden ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bubo Taş, ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Üzerine döktüğü yanıcı maddeyi ateşe veren 67 yaşındaki Bubo Taş kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtulamadı. Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yayımlanan haberler üzerine bir açıklama yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, Taş’ın ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girerek intihar ettiğini bildirdi.

 

 

Yapılan açıklamada: "12.01.2023 günü saat 21.00 sıralarında ilimiz Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Bubo Taş (Mardin-1956 doğumlu) isimli şahıs Sanayi Sitesi’nde üzerine yanıcı ve yakıcı madde dökerek kendisi ateşe vermek suretiyle intihara teşebbüs etmiş, ambulans ile Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne intikal ettirilen şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Konuyla ilgili olarak Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, müntehirin çocukları ile ve aile yakınlarının verdiği bilgiye göre, ''Bubo Taş isimli şahsın ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girerek intihar ettiği'' anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar