Urgancılar: Fikret Orman döneminde alınan daireler yok

Urgancılar: Fikret Orman döneminde alınan daireler yok
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, eski başkan Fikret Orman döneminde Beşiktaş adına satın alınan dairelerin ortada olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ta gergin geçen divan kurulu toplantısının ardından sular durulmuyor. Toplantıda, kulübün borç miktarının 3 milyar Türk Lirası'na kadar dayandığı açıklanmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi de yaptığı açıklamalarda, eski başkan Fikret Orman'a sert göndermelerde bulunmuştu. 

11 DAİRE ALINDI İDDİASI

Ajanspor'da yer alan analiz habere göre, siyah beyazlılarda eski başkan Fikret Orman döneminde satın alınan dairelerin de ortada olmadığı belirtildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş  İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, "DKY İnşaat'tan 2017'de 11 daire alınmış, 7.5 milyon lira ödenmiş. Ama daireler ortada yok! Tapusu da yok! Ve 2017'de alınan dairlere 2014'te bir banka çoktan ipotek koymuşmuş! Yani ayıplı mal almışız. Parasını vermişiz fakat ortada mal yok! Hukuki süreç başlatıldı" ifadelerini kullandı. 

NEDEN KULLANILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI 

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, dairelerin satın alınma nedenine ilişkin, "Çok fazla sporcumuz var. Beşiktaş, yurt dışından gelen sporculara kiralar ödeyerek yer tutuyor. Ondan yavaş yavaş uzaklaşmak istedik. Futbol harici branşlarımız için DKY'nin Kağıthane'deki projesine yatırım yaptık. 11 daire satın aldık. Dairelere kiralar ödüyoruz. Artık ödemek istemiyoruz. Basketbol, voleybol ve hentbol takımı oyuncuları için buraları değerlendirmek istiyoruz. Çok araştırdık, güvenilir bir şirketle bu işi yapmak istedik. İlk adımı attık. İhtiyaç olursa bir adım daha atarız. Futbolculara yönelik Ümraniye'ye yakın bir bölgede yer almak istiyoruz. Yabancı oyuncularımız var. Onların da kalabileceği kompleks olsun istiyoruz. Belki biz yaparız, belki satın alırız" açıklamalarında bulunmuştu. 

ENVANTERDE YOK

Beşiktaş yönetimiyse Orman'ın alımını yaptığını açıkladığı bu dairelerin bugün kulüp envanterinde olmadığını açıkladı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar