Ünlü yatırım uzmanı Mert Başaran borsa oynayan esnafa seslendi! Bu hisseleri alın bana çok dua edeceksiniz

Ünlü yatırım uzmanı Mert Başaran borsa oynayan esnafa seslendi! Bu hisseleri alın bana çok dua edeceksiniz
Ünlü yatırım uzmanı Mert Başaran, borsada işlem yapan esnafa seslenerek, "Bu hisseleri alın, size çok dua edeceksiniz" dedi.

Ünlü yatırım uzmanı Mert Başaran, insanların kısa vadeli kar hırsıyla al-sat işlemleri yaparken uzun vadeli yatırımları göz ardı etmemeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kripto paralar ve borsa gibi yatırım araçlarının fiyat dalgalanmalarına karşı dayanıklı olmayabileceğine dikkat çekti ve uzun vadeli yatırımların daha istikrarlı kazançlar sağlayabileceğini belirtti.

Başaran, kısa vadeli spekülasyonlardan kaçınılması gerektiğini ve yatırımcıların uzun vadeli stratejiler geliştirmeleri gerektiğini tavsiye etti.

Ünlü yatırım uzmanı Mert Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden attığı video ile yatırımcıları şu ifadelerle uyardı: "Oyun olarak görmeyin. Özellikle esnaf kardeşlerim, size sesleniyorum; berber kardeşim, kuaför kardeşim, bakın, elinizde sürekli tuttuğunuz şeye. Eskiden kripto paralardı, şimdi ise borsa. Alıyorsunuz, satıyorsunuz, güzel vakit geçiriyorsunuz, 1000 TL'niz 1200 TL oluyor, mutlu oluyorsunuz ama unutmayın, bu yatırım değildir. Tutun dedikleriniz, uzun vadede daha fazla kazanç sağlayabilir. Satmak üzere olduğunuz şeyleri bir hesaplayın, şu an ne demek istediğimi anlayacaksınız. Lütfen al-sat işlemleriyle oynamayın, tutun, tutun, tutun, tutun, tutun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar