Ünlü voleybolcuya sapık şoku: Sokağa çıkmaya korkuyorum

Ünlü voleybolcuya sapık şoku: Sokağa çıkmaya korkuyorum
A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit'in başarılı smaçörü Hande Baladın, sosyal medyadan gelen taciz mesajlarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusuna bulundu.

Sabah Gazetesi''nden Dilek Yaman Demir''in haberine göre, başarılı milli voleybolcu Hande Baladın''ın başı bir süredir sosyal medyadan aldığı mesajlarla dertte. İnstagram hesabında yaklaşık 800 bin takipçisi bulunan güzel oyuncuya, saplantılı kişiler tarafından birçok cinsel içerikli mesaj, fotoğraf ve tehdit mesajları geliyor. Tacizcilerden birinin ısrarcı ve tehditkar mesajlarının ardından soluğu adliyede alan ünlü oyuncu, antrenmana gidemeyecek hale geldiğini belirterek kendisini taciz eden kullanıcıdan şikayetçi oldu.

TACİZCİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Soruşturma kapsamında taciz içerikli mesajları gönderen kişinin hukuk fakültesi öğrencisi Sergen G. olduğu ortaya çıktı. Sergen G. konu hakkında yaptığı açıklamada, "''Attığım mesajlar sonrası beni engellemedi. Paylaşımları sonrası benden hoşlanmaya başladığını düşündüm. Bana karşılık verdiği için mesajlarıma devam ettim. Attığım mesaj duruyor'''' ifadelerini kullandı. 

4 YIL HAPİS İSTENİYOR

Hande Baladın''ı attığı cinsel içerikli mesajlarla taciz eden ve sürekli mesaj atarak huzur ve sükûnunu bozan kişi hakkında, ''Cinsel Taciz ve Kişilerin Huzur sükununu bozma'' suçundan dört yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar