Ünlü şarkıcı Teoman’ın saplantılı hayranıyla başı dertte! Bakkalda pusu kurdu!

Ünlü şarkıcı Teoman’ın saplantılı hayranıyla başı dertte! Bakkalda pusu kurdu!
Ünlü şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla derde girdi. Şarkıcı “Can güvenliğim tehlikede” diyerek savcılığa şikayette bulundu.

Ünlü şarkıcı Teoman, can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirterek savcılığa şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı.

SAPLANTILI HAYRAN EV ADRESİNİ ÖĞRENİNCE İŞLER KARIŞTI

Teoman, kendisini rahatsız eden ve sürekli takip eden hayranı A.A.'dan şikayetçi oldu. Sosyal medyada Teoman'a yönelik taciz boyutuna varan mesajlar atan A.A., ünlü şarkıcının ev adresini de öğrenince işler daha da karıştı.

285042.webp

KENDİ SOYADINI BIRAKIP TEOMAN’IN SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

Sosyal medyada Teoman'ı adeta takip eden ve sürekli mesajlar atan A.A., soyadını değiştirerek Teoman'ın soyadı olan 'Yakupoğlu'nu kullanmaya başladı. Bu saplantılı hayran, sadece Teoman'la ilgili içerikler paylaşmakla kalmayıp, aynı zamanda şarkıcının paylaşımlarının altına "Cumartesi geleceğim, evde ol", "Canım seni görmek istiyor" gibi rahatsız edici yorumlar yaparak ünlü şarkıcıyı daha da tedirgin etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Teoman'ın şikayeti üzerine harekete geçerek saplantılı hayran A.A. hakkında soruşturma başlattı. Teoman'ın yaşadığı semtte bulunan bakkal ve marketlerde adeta pusuya yatan A.A.'nın izini sürerek soruşturmayı derinleştiren savcılık, olayın üzerine kararlılıkla gitmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının can güvenliği ve psikolojik sağlığı için alınacak tedbirler de mercek altında.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar