Ünlü şarkıcı İrem Derici fenalaştı, yerini Aleyna Tilki aldı

Ünlü şarkıcı İrem Derici fenalaştı, yerini Aleyna Tilki aldı
Ünlü şarkıcı İrem Derici, sağlık sorunları nedeniyle İbo Show'un yılbaşı çekimlerine katılamadı. Derici'nin yerine ise genç pop şarkıcısı Aleyna Tilki aniden dahil edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın elde ettiği bilgilere göre, çekim günü sabah erken saatlerde rahatsızlanan İrem Derici, durumu hemen yapımcıya bildirdi. Derici, ateşlenme ve idrar yolu enfeksiyonu geçirme sorunları yaşadığını belirterek, "Sabah 5.00’te çok şiddetli bir sancı ile uyandım ama öyle böyle değil. Yerimden kalkamadım. 5 serum ve antibiyotiklerle ancak toparlandım. Yayına katılamamak o kadar içime oturdu ki; 3. yılım olacaktı İbo Show’da. Elbisem elimde kaldı. Sonra sağ olsun Aleyna o gün boşmuş, Aleyna gitti benim yerime. Seneye kısmetse" şeklinde açıklama yaptı.

Star TV'de yayınlanacak olan İbo Show'un yılbaşı özel programına, Aleyna Tilki'nin yanı sıra Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Şafak Sezer ve Cenk Eren gibi ünlü isimler konuk olacak. İzleyiciler, beklenmedik gelişmelerin yaşandığı bu yılbaşı programını heyecanla bekliyor.

.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar