Ünlü şarkıcı Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! Paylaşımlarına beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! Paylaşımlarına beğeni yağdı
Ünlü şarkıcı Hadise, cesur ve iddialı tarzıyla sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Bu kez siyah dekolteli bir elbiseyle ayna karşısına geçen Hadise, paylaştığı fotoğrafla binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ünlü şarkıcı Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi!

Magazin gündeminden düşmeyen Hadise, son zamanlarda adı farklı ünlü isimlerle anılmıştı. Mehmet Dinçerler ile evliliğini sonlandırmasının ardından adı Kerem Bürsin'le aşk dedikodularına karışan Hadise'nin, şef Gürkan Topçu ile ilişkisi olduğu iddiaları da ortaya atılmıştı.

6501751fe4bfdc0c0416ecb1.webp

Hakkında çıkana haberlerin ardından ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu tür haberlerden bıktığını dile getirdi. "Artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum" diyen Hadise, yaşadığı bu karmaşadan rahatsız olduğunu belirtti.

hadise-2023.jpg

BU HABERLERLE BAŞ BAŞA KALMAKTAN YORULDUM

Şarkıcı, açıklamasında, "Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum nerdeyse" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Hadise'nin kalp emojisi ile paylaştığı gönderisine; 'O kadar güzelsin ki', 'Çok güzelsin' gibi olumlu yorumlar yapılırken bazı kullancıılar da 'Fazla kilolusun', 'Kilo mu aldın?' gibi yorumlarda bulundular.

y7y6.jpg

uup.jpg

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar