Ünlü şarkıcı Gülben Ergen abisinin ölümündeki gerçeği ilk kez itiraf etti! Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen abisinin ölümündeki gerçeği ilk kez itiraf etti! Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim
Gökhan Çınar’ın YouTube’ta yayınlanan programı Katarsis’e konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, abisinin ölümüyle ilgili ilk kez dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Katıldığı bir YouTube programında çocukluğundaki zor anlara dair samimi itiraflarda bulunan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, abisinin ölümüyle ilgili anlattıkları sosyal medyada olay oldu.

'Bana Unutmayın ki Hiçbir Şey Olmaz' şarkısıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçmişine dair derin duygularını ilk kez anlattı.

Ağabeyinin ani ölümüne dair yıllarca sakladığı gerçeği, anlatan Gülben Ergen programda göz yaşlarına hakim olamayarak bir itirafta bulundu.

ftf.jpg

Ünlü şarkıcı “Ben 18 yaşındaydım abim 23 yaşındaydı. Benim abim çok güzeldi. Yani onun ölmesi olacak şey değil” diyerek abisinin trajik ölümüne dair duygu dolu anılarını paylaştı. Ergen, yıllar boyunca olayı trafik kazası olarak anlatmasının ardında aslında başka bir acı gerçeğin yattığını itiraf etti.

tgt.jpg

BİZİM BİR CİNAYETİMİZ VAR

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, “Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim; abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu. Bizim bir cinayetimiz var yani” diyen Gülben Ergen gözyaşlarını tutamadı.

Gülben Ergen’in o anları sosyal medyada gündem oldu.

uu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar