Ünlü şarkıcı cinsel saldırıyı konu alan şarkısı için konserde soyundu

Ünlü şarkıcı cinsel saldırıyı konu alan şarkısı için konserde soyundu
İngiliz şarkıcı Raye, cinsel saldırıyı konu alan şarkısında, farkındalık oluşturmak için soyundu.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Birleşik Kralık'ın sahne adıyla Raye ünlü şarkıcısı Rachel Agatha Keen, İngiltere'nin South Kensington şehrinde bulunan Royal Albert Hall'da sahne aldı.

Raye, beden dismorfofobisine (Bir kişinin gerçekte olmayan var olduğunu sandığı bir bedensel kusur ile aşırı uğraşması ya da bir beden kusuru varsa bile bunu aşırı abartması durumudur) karşı savaş açtığı ve hit olan "Body Dysmorphia" şarkısını söylediği sırada üstünü çıkardı.

Stripping off: The singer, 25, was on stage for a live album recording when she began to remove her clothing during a performance of her hit, Body Dysmorphia

Sadece iç çamaşırlarıyla kalan sanatçı beden dismorfofobiye karşı güçlü bir açıklama yaptı.

Powerful: Raye stripped down to her underwear during Tuesday's show at the Royal Albert Hall in order to make a powerful statement about body dysmorphia

Body Dysmorphia parçasında "Çok açım, uyuyamıyorum / Ama biliyorum ki yemek yersem / O zaman banyoda dizlerimin üzerinde olacağım" sözleri yer alıyor.

26 yaşındaki sanatçı duygusal şarkısını söylerken ağlamamak için kendini tuttuğu görüldü.

Genç şarkıcı bu şarkısından sonra başka duygusal ve toplumsal bir meseleyi anlattığı şarkısına geçti ve kalabalığa dönerek "Royal Albert Hall, şimdi soyunuyorum" dedi ve soyundu.

Candid: She has spoken candidly about her battle with the mental health condition - where you intensely worry about your appearance

Sanatçı cinsel saldırıyı konu alan "Ice Cream Man" şarkısını çıplak söylemiş oldu.

Gösterinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda deneyimini detaylandıran Raye şunları yazdı:

"Tüm kariyerimin gösterisi, bununla baş edemiyorum bu gösteriyi düşündükçe aklımı kaybediyorum ve evet yorumları yayınlıyorum çünkü her yerden 5 yıldız aldık. Bunca yıllık çaba ve muhteşem hayallerden sonra şehrimin beni gerçekte olmak istediğim ve olmak için çabalamaya devam edeceğim. Sanatçı olarak göründüğüme inanmakta zorluk yaşıyorum"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar