Ünlü şarkıcı Buray'dan sevgilisi üzen itiraf!

Ünlü şarkıcı Buray'dan sevgilisi üzen itiraf!
Güzel oyuncu Ezgi Şener’le birlikte olan ünlü şarkıcı Buray, katıldığı YouTube programında sevgilisi ve özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Buray, sevgilisi ile evlilik düşünmediğini itiraf etti. Tekin'in “Ezgi Şenler’in işlerine karışır mısın? Mesela senaryolara bakar mısın?” sorusuna Buray, “Yok, karışmam. İşine saygı duyuyorum. O kendine yakışanı, en iyi gelen şeyi seçebilecek biri. Tavsiye verdiğimiz zamanlar oluyor işlerimizde. Destek veriyoruz birbirimize. Ezgi’nin geleceği çok parlak. Yetenekli biri” ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Ezgi Şener ile güzel anılar biriktirdiğini ifade eden ünlü şarkıcı Buray, “İleride evlilik haberini alır mıyız?” sorusuna “Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor. Zor bir hayat stili. Ama tabii büyük de konuşmak olmaz” şeklinde konuştu.

657fc23154dc4943-w1200xh1497.webp

BURAY KİMDİR

Ünlü şarkıcı Buray lise eğitimini Türk Maarif Kolejinde tamamladıktan sonra, Doğu Akdeniz Üniversitesinde okumuştur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun olan ünlü şarkıcı, 2007 yılında yüksek lisansını Glamorgan Üniversitesinde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlamıştır.

Söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan ünlü şarkıcı Buray, başta Ferhat Göçer'in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi.

Ünlü şarkıcı Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yaptı ve gitar çaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar