Ünlü sanatçı Seda Sayan bu kez de sünnet derisiyle güzelleşti! Genç görünmek için sınırları zorluyor!

Ünlü sanatçı Seda Sayan bu kez de sünnet derisiyle güzelleşti! Genç görünmek için sınırları zorluyor!
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, genç ve enerjik bir görünüm elde etmek için estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 61 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yüz germe operasyonu ve bacak inceltme işlemi sonrasında bu kez de 'Barbie bebek' uygulaması ile dikkatleri üzerine çekti.

BARBİE BEBEK UYGULAMASI

Seda Sayan'ın estetik serüveni hız kesmeden devam ediyor. Fransız askısı işlemiyle genç bir yüz elde eden ve burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısaltmak için bıçak altına yatan ünlü sanatçı, son olarak 'Barbie bebek' uygulamasıyla adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde bacak inceltme operasyonu geçiren ve estetik müdahalelere olan ilgisini sürdüren Seda Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini boynuna ve yüzüne enjekte ettirdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sanatçının bu son estetik hamlesi, genç ve dinamik bir görünüm elde etmek isteyenler arasında merak uyandırdı. Seda Sayan'ın estetik operasyon macerasını yakından takip eden hayranları, sanatçının her geçen gün daha da gençleşen görüntüsü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

659a395c28958242-w1200xh1500.webp

659a395f202f9875-w1200xh2144.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar