Ünlü rapçi Sansar Salvo intihara kalkıştı! 43 farklı ilaç içtiğini açıkladı

Ünlü rapçi Sansar Salvo intihara kalkıştı! 43 farklı ilaç içtiğini açıkladı
Rap dünyasının ünlü isimlerinden biri olarak bilinen Sansar Salvo adıyla tanınan genç rapçi Ekincan Arslan, ilaç içerek intihara kalkıştığını açıkladı.

Ünlü rapçi Sansar Salvo geçtiğimiz günlerde intihara kalkıştığını açıkladı. Gerçek ismi Ekincan Arslan olan rapçi, 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştığını söyledi. Açıklama sonrası hayranları şoke olurken, ünlü rapçi yaşadıklarını anlattı ve isim vermeden de birilerine tepki gösterdi.

ESKİ KIZ ARKADAŞI İLE YAŞADIĞI OLAYLARI ANLATTI


Sansar Salvo, eski kız arkadaşı, babası ve ailesinin de dahil olduğu olayları anlattı ve konuşmasında "Ben geçen çarşamba 43 adet parol çeşitli antipsikotik ve antibiyotiklerle kişisel bi buhran yüzünden intihar etmişim. Adam kız arkadaşıma telefon açmıyor whatsapptan yazıyor dakikası bitmesin diye Taksim ilk yardımda. Ne yapacaksın ben canıma yine kıysam zaten 2 etti. Evleri mi yiyeceksin?" ifadelerini kullandı.


Ünlü rapçi silah kullanmayı bilmediğini de belirtti ve başka bir açıklamasında "Silah kullanmayı bilmiyorum ama kendimi nerde koruyacağımı da çok iyi bilirim. Telefonu kapattım aramayın demiştim. Siz rezil ettiniz ." dedi.

Açıklamasında "Beni bu gün kimseye dövdüremeyeceksiniz avukatcım. " cümlesini kullanan Arslan, "AV. teli kapatıyorum korkak herif. Bundan doğacak her zarardan sorumlusun" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar