Ünlü oyuncu tecavüze uğradığını itiraf etti!

Ünlü oyuncu tecavüze uğradığını itiraf etti!
The Blue Lagoon (Mavi Göl) ve 1981'deki "Endless Love" (Sonsuz Aşk) filmleriyle hafızalarda yer edinen Hollywood'un en güzel kadın oyuncuları arasındaki Brooke Shields, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Hayatının ele alındığı belgeselde başından geçen olayı ilk kez anlatan 57 yaşındaki Brooke Shields, yıllar sonra tecavüze uğradığını itiraf etti.

Hayatının tüm detaylarını sansürsüz anlattığı ‘Pretty Baby: Brooke Shields’ (Güzel Bebek: Brooke Shields) adlı belgesel sebebiyle son günlerde en çok konuşulan isimler arasında.

Daha önce hiç bahsetmediği taciz hikayesini anlatan Shields, 80’lerin sonlarında Princeton Üniversitesi’nden mezun olduktan cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

 

CİNSEL SALDIRI ADAMA HİTABEN BİR MEKTUP YAZDI

Bu olayın ardından yıllarca terapi görmek zorunda olduğunu açıklayan Shields, yaşadığı kabus dolu günlere son vermek için terapistinin de önerisiyle olaydan birkaç yıl sonra kendisine cinsel saldırı adama hitaben bir mektup yazdığını belirtti.

Bir tür yüzleşme gibi düşündüğü bu mektuba hiçbir zaman cevap alamayan Shields, yıllar boyunca sektörde var olmaya ve bir daha bu tür tacizler yaşamamaya ant içtiğini ve bunun için çok uğraştığını söyledi.

Yönetmenliğini Lana Wilson’ın üstlendiği belgesel, 3 Nisan’da Hulu’da yayınlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar