Sharon Stone, 65. doğum gününü ‘Hollywood ünlüsü gibi oldum’ pozu

Sharon Stone, 65. doğum gününü ‘Hollywood ünlüsü gibi oldum’ pozu
Sharon Stone 65 yaşını kapsamlı bir estetik ameliyat geçirerek kutladığını söyleyerek takipçilerini şaşırttı. Stone paylaştığı pozunun altına doğum günü için "Hollywood ünlüsü gibi" notunu düştü.

Temel İçgüdü (Basic Instinct) yıldızı 10 Mart Cuma günü, dudaklarının çarpıcı derecede dolgun göründüğü bir fotoğraf paylaştı. Stone’un büyük kırmızı dudak şeklindeki kiraz aromalı bir şekerin yaygın kullanılan adı Wax Lips''in hediyesi olarak yeni şişkin dudaklarıyla poz verdi. Fotoğrafta siyah beyaz puantiyeli bir pijama giyen ve gözlük takan Stone, doğum günü balonunun yanında poz verdi.

Stone, paylaşımının açıklamasına şöyle yazdı:

''İşte yaptım. Sonunda. Doğum günümde Hollywood ünlüsü gibi oldum. Bazen tam da istediğiniz şeyi alıyorsunuz.''

Ünlü oyuncunun takipçilerinden biri, "Tamamen doğal görünüyor" yorumunda bulundu.

Daha önce Stone, işlemleri tekrar gözden geçirmesine neden olan bir felç geçirene kadar sık sık botoks yaptırdığından bahsetmişti.

Vogue Arabia''nın geçen Eylüldeki kapak dosyasında açıklama yapan Stone, "Süper ünlü olduğum zamanda botoks, dolgu ve bunun gibi şeyler yaptırdığım dönemler vardı. Sonra muazzam bir felç ve 9 günlük bir beyin kanaması geçirince yüzümün bir tarafının kendine gelmesi için 300''den fazla botoks ve dolgu iğnesi yaptırmak zorunda kaldım" demişti.
Stone bu travmatik deneyimin, kozmetik ameliyatlara bakış açısını değiştirerek "sevimli bir lüksten, muazzam ve acı verici bir tür nörolojik ihtiyaca" evrimleştiğini söylemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar