Ünlü oyuncu Özgür Özberk tekme yumruklu saldırıya uğramıştı! Görüntüler ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Özgür Özberk tekme yumruklu saldırıya uğramıştı! Görüntüler ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Özgür Özberk, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de yaya geçidinden süratli geçtiği için uyarıda bulunduğu sürücü tarafından darp edildiği anlar kameralara böyle yansıdı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kadıköy’de yaya geçidinden süratle geçen bir sürücüyü uyarması sonucu darp edilen oyuncu Özgür Özberk, sosyal medya hesabından "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" açıklamalarında bulundu.

o.jpg

Kadıköy Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, İddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan oyuncu Özberk süratli bir şekilde ilerleyen sürücüyü uyardığı gerekçesiyle darp edildi.

.jpg

Araçtan inen bir kişi oyuncuya tekme yumruklarla saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan oyuncunun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Sürücü olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Hastaneye kaldırılan oyuncu darp raporu alarak sürücüden şikayetçi oldu.

uiik.jpg

Sosyal medya hesabından olayla ilgili paylaşım yapan Özgür Özberk, “Yaya geçidine hızla giren araca" kardeşim dikkat etsene" dediğim için darp edildim. Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin. Seviyorum hepinizi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar