Ünlü oyuncu Ayhan Taş çapkınlıkta sınır tanımıyor! Eşini aldatırken muhabirlere fena yakalandı! Ahlaksız teklifte bulundu

Ünlü oyuncu Ayhan Taş çapkınlıkta sınır tanımıyor! Eşini aldatırken muhabirlere fena yakalandı! Ahlaksız teklifte bulundu
Oyuncu Ayhan Taş, çapkınlıkta sınır tanımıyor! Eşini aldatırken yakalanan oyuncu fotoğraflarını çeken basın mensuplarına rüşvet teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Ünlü oyuncu eşini aldatırken gazetecilere fena yakalandı. ''''Fotoğrafları silerseniz para veririm'''' diyerek ahlaksız teklifte bulundu.

Kardeş Payı dizisinin sevilen oyuncusu Ayhan Taş, geçtiğimiz haftalarda Cihangir''de bir mekanda kız arkadaşı ile saatlerce sohbet ederken görüntülenmişti. Aradan 1.5 hafta geçtikten sonra bu kez başka bir güzel ile yine aynı adreste otururken objektiflere takıldı. Mekanda rahat tavırlarıyla dikkat çeken ikilinin masanın altından el ele tutuştuğu görüldü.

TV 100''de yer alan habere göre ünlü oyuncu Ayhan Taş eşini aldatırken gazeteci mensuplarına yakalandı. İddialara göre muhabirlere rüşvet teklifinde bulundu. Çift, fotoğraflarının çekildiğini fark edince soluğu muhabirlerin yanında aldı. Taş, "Arkadaşlar kendi aramızda halledebiliriz bu işi, silerseniz size para vereyim" diye ahlaksız teklifte bulundu.

ayhan-tas.jpg

Daha sonra kız arkadaşı gelip "Benim alkol içtiğimi ailem bilmiyor, sorun olacak bana" ifadelerini kullandı.

Ayhan Taş; geçtiğimiz yıllarda eski eşi Esin Taş ile boşanmış, aradan bir yıl geçtikten sonra tekrar evlenmişti. (TV100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar