Ünlü market zincirinde skandal: Aldığı bir koli yumurtanın hepsi bozuk çıktı

Ünlü market zincirinde skandal: Aldığı bir koli yumurtanın hepsi bozuk çıktı
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ünlü market zincirinden aldığı bir koli yumurtanın hepsinin bozuk çıktığını iddia etti.

Elmadağ'da yaşayan Eyüp Tuncer, 3 gün önce BİM marketlerden bir koli yumurta aldı. Yumurtaları dolaba yerleştiren Tuncer, 3 gün sonra yumurtaları haşlamak için dolaptan çıkardı.

İHA'da yer alan habere göre haşladığı yumurtaları soyan Tuncer, içlerinin simsiyah olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı. Haşlamadığı diğer yumurtaların içini kontrol etmek isteyen Tuncer, yine aynı manzarayla karşılaşmasıyla yumurtaların içini kırdı, onlar da bozuk çıktı.

aw931503-01.jpg

Tuncer, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek şunları söyledi: 3 gün önce BİM’den aldığım yumurtayı kaynattığımda yumurtalarının içlerinin simsiyah olduğunu gördüm. Dolabı çok kötü kokutmuşlar. Yumurtayı kırdım ve içi simsiyah. Şu an felaket kokuyor. Birinin içi sarı çıktı ama bu yumurta da bayat. Çok kötü kokuyor. 30 yumurtanın hepsinin içi siyahlaşmış. Çok kötü de kokmuş zaten. Numarası da burada yazıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar