Ünlü isme büyük şok! Ailesi evlatlıktan reddetti

Ünlü isme büyük şok! Ailesi evlatlıktan reddetti
Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere’den şoke eden paylaşım geldi. Fehmi Karadere, sosyal medya hesabından yarışmacıyı ailenin reddettiğini duyurdu.

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin kardeşi, şaşırtıcı bir açıklama yaparak, Karadere'nin anne ve babası tarafından evlatlıktan reddedildiğini iddia etti. Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde 'aç köpek!' tepkisiyle gündeme gelmişti ve şimdi de ailesiyle ilgili şok edici bir gelişme yaşanıyor.

Survivor 2022'den sonra işletmecilik alanında faaliyet göstermeye başlayan Nagihan Karadere, şu sıralar Survivor All Star 2024 öncesi sıkı bir antrenman yapıyor.

Sosyal medya hesabından ölüm tehdidi aldığını iddia eden Karadere, şu açıklamayı yaptı: “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Geleceğin varsa göreceğin de var. Yok öyle yağma… Eceline susayan köpek camii duvarına işermiş… Hadi bakalım bekliyorum!!! Elinden geleni de ardına koyma aç köpek!”

Son olarak, Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere, şok eden bir paylaşım yaparak, Nagihan'ın evlatlık olarak reddedildiğini mahkemeye başvurduklarını duyurdu. Fehmi Karadere, kişisel sosyal medya hesabından, “Ben ve ailem olarak (Nagihan Karadere) adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan red edilmesi için mahkemeye başvurulmuştur. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir hakkı hukuku kalmamıştır” diyerek duyuruda bulundu.

Nagihan Karadere'nin kardeşi, "Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" yorumuyla da dikkat çekti. Nagihan Karadere ise henüz bu paylaşımlara ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadı. İşte Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere'nin sosyal medya paylaşımları:

5r5tr.jpg

erh.jpg

tr4e.jpg

hyy.jpg

4rr.jpg

nagihan-karadere-1-9wxm-png.webp

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar