Ünlü fenomen Seks hayatınız değişecek diyerek açıkladı: Kocanızın bunu yapmasına izin verin

Ünlü fenomen Seks hayatınız değişecek diyerek açıkladı: Kocanızın bunu yapmasına izin verin
Sosyal medya hesabından çokeşli hayatına dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken polyamorous model Chacha Va Vroom verdiği ilişki tavsiyesiyle tepki çekti. Kadınlara seslenen Vroom, eşlerinin başka kadınlarla görüşmesine izin vermesi konusunda tavsiyede bulundu.

HANDE KARACAN/  GÜNBOYU

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan çokeşli fenomen Chacha Va Vroom, erkekleri özgür bırakmaya yönelik olarak yaptığı ilişki açıklamaları Instagram kullanıcılarının tepkisiyle karşılandı.

Polyamorous model Chacha Va Vroom, kadınların evliliklerini kurtarmak için eşlerini özgürlüğüne kavuşturması gerektiğini savundu. Fenomen isim Instagram’dan yaptığı ilişki tavsiyesi paylaşımında, “Erkeklerin daha fazla kadınla birlikte olmasında bir sakınca yok. Kocanızın başka kadınlar çıkmasına izin verin. Bu durum aranızdaki bağı güçlendirecek. İnanın bana bunu yaptığınızda hayatınızın değiştiğini fark edeceksiniz” dedi.

 Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye “Bu çok saçma bir bakış açısı” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal meya kullanıcısı ise, “Çoklu aşkını takdir ettim, ama bunu bir erkeği memnun etmek ve yatıştırmak için kullandığında saygım kayboluyor” yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar